Новини
Начало » Елица Панайотова е жена на годината в категория “Хайтек и иновации” » 2015 » Ноември » Елица Панайотова е жена на годината в категория "Хайтек и иновации"
Елица Панайотова е жена на годината в категория "Хайтек и иновации"
jena-na-godinata

Изпълнителния директор на "София тех парк" АД Елица Панайотова спечели наградата "Жена на годината" в категория "Хайтек и иновации" в традиционния конкурс на списание "Грация".

Tова е юбилейно издание на конкурса „Жена на годината“, в което бяха отличени най-добрите в 12 категории – Модели, Модни Дизайнери, Актриси, Музика, Спорт, Култура, Телевизия, Личен Стил, Хайтек и Иновации, Интернет, Бизнес и Общество. Във всяка категория бяха номинирани по 
5 участнички със значим принос към обществения живот през последната година. Mисията, зад която застава тазгодишния конкурс, е "Триумф на технологиите".

Категория "Хайтек и иновации" е нова за конкурса, като в битката за наградата влязоха също Диана Стефанова - управляващ директор на развойните центрове на VMware в България и регион EMEA; Елена Маринова - президент и съдружник в Мусала Софт; Милена Думанова - директор за партньорската организация в Сиско Системс за Централна и Югоизточна Европа; и Стела Стоянова - двигател и сърце на най-доброто училище за IT кадри в България.

Наградата за Елица Панайотова е голямо признание както за нейните успехи, така и за положителния обществен принос на проекта за създаване на първия научно-технологичен парк в България.