Новини
Начало » „София Тех Парк“ АД организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк » 2017 » Април » „София Тех Парк“ АД организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк
„София Тех Парк“ АД организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк

IMG_2478 - Copy

„София Тех Парк“ АД организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк на 21 април 2017 г. Събитието ще започне в 10:00 часа в сграда Инкубатор като се очаква на него да присъства служебният министър на икономиката Теодор Седларски.

Партньори на инициативата са Unicredit Bulbank и Microsoft Innovation Center.

В деня на отворени врати посетителите ще могат да разгледат някои от 11-те високотехнологични лаборатории на парка, както и да се запознаят с възможностите, които предоставя парка в подкрепа на стартиращите компании, малкия и среден бизнес. Всеки ще може да получи информация за иновативните бизнес на партньорите на София Тех Парк, които вече работят и развиват свои идеи в инкубатора.

В своя офис в сграда Инкубатор от 10.00 часа до 16.00 часа Unicredit Bulbank ще информира посетителите за възможностите за финансиране на стартиращ бизнес, като от 11.00 часа ще направят презентация, която ще представи анализ на стартъп пазара в България. Експерти на Microsoft Innovation Center ще предоставят консултации по отношение на развитието на предприемачески идеи.

Посещенията в Лабораторния комплекс на научно-технологичния парк ще се проведат по следния предварителен график:

10:00 – 11:30 - Микро Нано Лаб

11:30 – 13:00 - Лаборатория по високопроизводителни изчисления

13:00 – 14:30 - Лаборатория за 3D креативност и бързо прототипиране на нови продукти

14:30 – 16:00 - Лаборатория „Интелигентни комуникационни инфраструктури“