Новини
Начало » София Тех Парк е партньор на конкурса за успешен бизнес „Големите малки“ » 2017 » Юни » София Тех Парк е партньор на конкурса за успешен бизнес „Големите малки“
София Тех Парк е партньор на конкурса за успешен бизнес „Големите малки“

За втора поредна година „София Тех Парк“ АД е партньор на конкурса за успешен малък бизнес „Големите малки“ на в. „24 часа“. Награждаването на победителите в надпреварата ще се състои на 12 юни 2017 г. в иновационния форум „Джон Атанасов“ на научно-технологичния парк. Кандидатурите на около 100 компании, които се включиха в конкурса, ще бъдат оценени от експертно жури, в чиито състав е изпълнителният директор на „София Тех Парк“ АД Асен Ненчев.

1172x799px_Golemite-malki-bnt1

В надпреварата тази година са стартиращи компании, както и фирми, развиващи успешно иновативни бизнес идеи в различни области. Сред участниците са и две от стартиращите фирми, които разработват своите иновативни стоки или услуги в Инкубатора на София Тех Парк– „Супер фуудc“ и „Уелдринкс“.

В основата на идеята за конкурса на в. „24 часа“ е, че малките и средните предприятия са гръбнакът на икономиката. „Всеки малък бизнес може да е "голям" по своему - с ниша, която е открил и разработил. Със специалното си отношение към клиентите, което го отличава от неговите конкуренти. Или с иновация, която е накарала другите в бизнеса да го копират“, смята екипът на медията, който вярва, че само съвместните усилия на всички ще помогнат за развитие на икономиката ни.