Новини
Начало » София Тех Парк организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк » 2017 » Май » София Тех Парк организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк
София Тех Парк организира Ден на отворени врати в научно-технологичния парк

IMG_9700 - Copy

„София Тех Парк“ АД организира за втори пореден път Ден на отворени врати в научно-технологичния парк. Събитието ще се състои по традиция последнията петък на месеца- 26 май 2017 г., от 10.00 часа до 16.00 часа.

Посетителите ще могат да разгледат и да се запознаят с работата на четири от 11-те отделни високотехнологични звена на Лабораторния комплекс на парка. В сграда Инкубатор ще се запознаят с възможностите, които предоставя парка в подкрепа на стартиращите компании, малкия и среден бизнес. Всеки ще може да получи информация за иновативния бизнес на партньорите на София Тех Парк, които вече работят и развиват свои идеи в Инкубатора.

Като част от Деня на отворени врати екипът на „София Тех Парк“ АД организира и информационните турове из научно-технологичния парк, които ще започнат от фоайето на сграда Инкубатор с начални часове - 11.00 часа, 13.00 часа и 15.00 часа.  В обиколките ще се включат и представители на ръководството на „София Тех Парк“ АД.

Партньор на инициативата за отворени врати е Unicredit Bulbank. В своя офис в Инкубатора, от 10.00 часа до 16.00 часа, представители на финансовата институция ще информират за възможностите за финансиране на стартиращ бизнес.

Индивидуалните посещения в Лабораторния комплекс на научно-технологичния парк ще се проведат по следния предварителен график:

10:00 – 13:00 - "In Vitro" лаборатория за оценка на биологична активност и токсичност

12:00 – 15:00 – Лаборатория по киберсигурност

13:00 – 16:00 – Лаборатория "Разработване и охарактеризиране на фармацевтични форми и In Silico дизайн"

13:00 – 16:00 – Лаборатория за високопроизводителни изчисления