Новини
Начало » София Тех Парк ще бъде домакин на конференция по киберсигурност » 2017 » Октомври » София Тех Парк ще бъде домакин на конференция по киберсигурност
София Тех Парк ще бъде домакин на конференция по киберсигурност

София Тех Парк ще е домакин на конференция по киберсигурност, насочена към българския бизнес. Събитието ще се проведе на 3 октомври 2017 г. от 9.30 часа в Иновационния форум „Джон Атанасов“ на научно-технологичния парк. Темата на конференцията е „Кибер сигурност – информация и (лични) данни. Бъдете нащрек!“ и цели да подготви българските компании за нарастващата опасност от кибератаки и кражба на лични и корпоративни данни.

Българският еврокомисар с ресор цифрова икономика и общество - Мария Габриел, ще се включи в събитието чрез видео връзка от Брюксел.

Експерти в сферата на информационните технологии, застраховането, правните услуги и кризисните комуникации ще представят рисковете и необходимите мерки за превенция на пробиви в информационните системи на компаниите, както и за последващо ограничаване на финансови и репутационни щети. По време на събитието ще бъде симулирана и кибератака в реално време.

Организатори на събитието са TAD Group, Адвокатско дружество „Пенков, Марков & партньори”, DD Агенция за проучвания и връзки с обществеността.

IMG_7822copy2_sm