Новини
Начало » София Тех Парк ще обмени опит и възможности за партньорство с представители на китайския бизнес » 2017 » Април » София Тех Парк ще обмени опит и възможности за партньорство с представители на китайския бизнес
София Тех Парк ще обмени опит и възможности за партньорство с представители на китайския бизнес

1882_thumb

Представители на българския и китайския иновативен бизнес ще обсъдят на форум в София Тех Парк възможностите за партньорство и реализирането на съвместни проекти. Събитието ще се състои на 26 април 2017 г. от 9.30 часа в Лабораторния комплекс, ет 1 на научно-технологичния парк. На форумът ще присъстват посланикът на Китай в България н.пр. Джан Хайджоу, изпълнителният директор на София Тех Парк Асен Ненчев, представители на Министерството на икономиката и бизнес общността.

В рамките на форума ръководството на София Тех Парк и представители на един от най-големите научно-технологични паркове  Zhongguancun Science Park Пекин ще обменят опит в областта на управлението на научно-технологичните паркове, развитието на стартиращия бизнес и комерсиализирането на научните постижения.