Новини
Начало » Срокът за регистриране за участие в Hack4Health се удължава до 8 ноември 2017 г. » 2017 » Ноември » Срокът за регистриране за участие в Hack4Health се удължава до 8 ноември 2017 г.
Срокът за регистриране за участие в Hack4Health се удължава до 8 ноември 2017 г.

Срокът за регистриране за участие в Hack4Health се удължава до 8 ноември 2017 г.(включително). София Тех Парк организира съвместно с DEPARK Technology Development Zone (Измир) регионалния тематичен хакатон по проблемите на здравеопазването. Събитието е част от „StartinIzmir Hackathon Series" и ще се проведе паралелно в София (в Лабораторния комплекс на София Тех Парк) и в технологичната зона на Измир чрез директна видео връзка от 17.00 часа на 9 ноември до 17.00 часа на 11 ноември 2017 г. Надпреварата за разработване на иновативни решения в областта на здравеопазването, с цел създаване на новаторски и бизнес решения за подобряване на качеството на живот, ще е с времетраене 48 часа.

Партньор на събитието в България е Столична община чрез АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ, с подкрепата на Мтел и WEBIT.

В хакатона могат да участват отбори от три до пет човека, като екипите могат да включват програмисти, софтуерни инженери, дизайнери, медици, здравни специалисти, експерти по обществено здраве, пациенти.

HACK4HEALTH_9-11.11.17-bg  

КАКВО?

Хакатон … 48 часа!

ЗАЩО?

По-добро здраве за всички!

ЦЕЛ?

Разработване на иновативни решения в областта на здравеопазването. Иновациите следва да адресират съществуващи проблеми в сферата, които имат потенциал и цел – подобряване качеството на живот на хората.

КОГА?от 09.11.2017 (17:00 ч) до 11.11.2017 (18:00 ч)

КЪДЕ? …София Тех парк (http://sofiatech.bg/contacts/),  бул. цариградско шосе 111, лабораторен комплекс, зала 125

РАБОТЕН ЕЗИК …English

КАКВО Е HACK4HEALTH?

Тематично фокусиран хакатон върху проблемите на здравеопазването хакатон, чиято цел е създаване новаторски и бизнес решения.

Къде още ще се провежда HACK4HEALTH?

Hack4Health е регионален хакатон организиран от DEPARK Technology Development Zone и „София Тех Парк“ - част от „StartinIzmir Hackathon Series”. Хакатонът ще се проведе паралелно в София и Измир чрез директна видео връзка.

 

ПАРТНЬОРИ?

Столична община чрез Асоциация за развитие на София

Hack4Health теми:

ü Увеличаване оперативната ефикасност (вкл. защита на личните данни и прозрачност, създаване оперативни процеси, които да бъдат интегрирани в лечебни заведения; автоматизирани методи за събиране на информация; предотвратяване грешки в здравеопазването)

ü Изкуствен интелект и апликации за обучение (вкл. изкуствен интелект и обучение в областта на диагностиката и лечението, употребата на лекарства, провеждане по-ефективни лабораторни тестове и нови познания за извличане данни в здравеопазването)

ü Подобряване сътрудничеството и интеграцията в екосистемата (вкл. включване на пациента в клиничния процес, непрекъснато управление на здравето, управление разпространението на болести чрез използване (споделяне) в информационните мрежи)

ü Обществено здраве (вкл. управление на социалното благосъстояние, превенция и защита, вкл. от епидемии).

Hack4Health награда:

ü I-ва награда: 5000 турски лири (2267 лв.)

ü II-ра награда: 3000 турски лири (1357 лв.)

ü III-та награда: 2000 турски лири (452 лв.)

Организаторите предоставят допълнителни предметни и поощрителни награди.

Формиране на СУПЕР отбор?

Минимум 3 (три) и максимум 5 (пет) човека.

програмисти и софтуерни инженери, дизайнери, лекари, медицински сестри, здравни специалисти, експерти по обществено здраве, както и пациенти, които имат визия и идеи за достъп и качествено здравеопазване.

РЕГИСТРАЦИЯ?

на следния линк: http://bit.ly/2gI8US0

краен срок: 08.11.2017 г.

За повече информация вижте на: http://hack4healthizmir.com/