Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Automotive Energy Day

февруари 8 @ 14:00 - 17:00

08.02 – София Тех Парк ще бъде домакин на Automotive Energy Day. Събитието е посветено на ключови аспекти на енергийна тематика в автомобилната индустрия и ще предостави платформа за обсъждане на актуални въпроси, свързани с енергийния бизнес и технологичните тенденции в сектора.

Automotive Energy Day ще се проведе на 8 февруари в зала The Venue на Парка. Събитието се организира от Аутомотив Клъстер България съвместно с Ernst&Young, Токи и Хек Солар.

Ще бъдат разгледани теми свързани с въвеждането на механизъм за коригиране на въглеродните граници, въздействието му върху автомобилната индустрия и как той може да формира бъдещето на енергийната стратегия в сектора. По време на събитието ще бъде коментирано значението на дългосрочните договори за изкупуване на електроенергия и начина, по който могат да подкрепят устойчивостта на бизнесите в индустрията.

Automotive Energy Day ще включи и специализирана сесия, посветена на ESG политиките, която ще разгледа въпроси за устойчивостта и социалната отговорност в автомобилната индустрия.

Линк за регистрация тук: https://forms.gle/Sg55eGqbYeAdsTvS6

Details

Date:
февруари 8
Time:
14:00 - 17:00
Event Category:
View Event Website