Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cyber PROtACTION CLICO Conference 2022

07.06.2022 @ 9:00 - 17:00

Годишна технологична конференция Cyber PROtACTION 2022 организира “CLICO България” на 7 юни 2022 г. Събитието ще е присъствено, като в него ще вземат участие голяма част от доставчиците на решения, които CLICO представя у нас. В конференцията ще участва и министърът на електронното управление Божидар Божанов, който ще представи актуалната киберситуация в страната.

 

Събитието ще бъде открито от управителя на “CLICO България” Александър Стаменов. Тенденциите в киберсигурността и актуалните заплахи, пред които са изправени организациите и бизнесът, ще коментира Мариуш Ставовски – технически директор на CLICO Group.

 

В програмата на конференцията ще участват с лекции и демонстрации партньорите на дистрибутора F5, Recorded Future, Check Point, Palo Alto Networks, Forcepoint, Tufin. В съседната зала ще бъдат представени решения на SentinelOne, Rapid 7, Thales, Juniper, CyberArk и Ruckus.

Сред основните теми са разпределеният облак на F5, киберразузнаването като основно средство за защита, автоматизацията на центровете за киберсигурност (SOC) чрез оркестрация, стратегията от 2022 г. за защита на данните чрез хибриден облак, сигурност на самоличността като основа за всяка стратегия, както мултидомейн подход към защитата.

Details

Date:
07.06.2022
Time:
9:00 - 17:00
Event Category:
View Event Website

Venue

Основна зала – иновационен форум “Джон Атанасов”
София Тех Парк, бул. „Цариградско шосе“ 111Г, 1784 м. Къро, София
София, София-град 1784 България
+ Google Map