Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Форум „Привличане на инвестиции и финансиране – възможности за общините”

февруари 20

20.02 – Форум „Привличане на инвестиции и финансиране – възможности за общините“ ще се проведе на 20 февруари в зала “The Venue” на София Тех Парк.

Събитието, организирано от Българска агенция за инвестиции (БАИ) към Министерството на иновациите и растежа, ще предостави информация на общините относно привличането на инвеститори и възможностите за финансиране с цел развитие на регионите. Лекторите ще споделят своя опит в привличане на чуждестранни инвеститори, ще представят успешни практики на сътрудничество с общини и индустриални зони, както и ще предложат подходи за насърчаване на иновациите и инвестициите във всички сектори на икономиката.

В програмата на форума е предвидено посещение на петаскейл суперкомпютър Discoverer, който е част от европейската мрежа на високопроизводителните машини EuroHPC.

Събитието ще бъде официално открито от министъра на иновациите и растежа Милена Стойчева. Във форума ще участват Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ, Пламен Панчев, изпълнителен директор на Тракия икономическа зона и Димитър Иванов, кмет на община “Марица”.

Повече информация, регистрация и програма тук: https://www.mig.government.bg/predstoyasthi-sabitiya/bai-i-mir-organizirat-forum-za-nasarchavane-na-investcziite-i-vazmozhnostite-za-obsthinite/

Details

Date:
февруари 20
Event Category: