Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Innovation Nexus

февруари 12

12.02 – Развитието на иновационната екосистема в България ще бъде основна тема в София Тех Парк на 12 февруари.  Включете се в събитието, организирано от Министерството на иновациите и растежа, Министерството на образованието и науката и Посолството на Финландия у нас.

Във форума ще участват министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева, министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков, посланикът на Финландия в България Н. Пр. Кристина Кувая-Ксантопулос, създателят на едно от водещите събития за стартиращи предприятия в света SLUSH Питър Вестербака, представители на финландските университети Aalto University и Hanken School of Economics, на български висши училища, академичната общност, предприемаческата и стартъп екосистема, и бизнеса.

Кога: 12 февруари от 9:00 часа
Къде: Иновационен форум “Джон Атанасов” на София Тех Парк

Събитието ще представи добри практики и опит от финландска страна за развитие и насърчаване на иновациите и техния принос към икономическия растеж. Ще бъде обсъдено и създаването на регионални иновационни долини, които да се свържат в център за създаване и развиване на иновации, основани на научна и развойна дейност.

Регистрирайте се до 5 февруари тук: https://shorturl.at/hmHT9

Venue

Основна зала – иновационен форум “Джон Атанасов”
София Тех Парк, бул. „Цариградско шосе“ 111Г, 1784 м. Къро, София
София, София-град 1784 България
+ Google Map