Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

София Тех Парк на цветята

04.06.2022 @ 10:00 - 05.06.2022 @ 18:00

Ако се впечатлявате от цветни феерии и в профилите ви в социалните мрежи често изкачат снимки на цветя, билки, дървета, фиданки и други растения, или у дома имате малки ботанически градини, значи нашето събитие е за вас!
Елате на първия флора фестивал „София Тех Парк на цветята“, събитието, което ще превърне зелените площи на научно-технологичния парк в прекрасни уханни цветни градини.
Заповядайте на 4 и 5 юни, уикенда след Празника на детето, за да се насладите на невиждани инсталации от цветя, вдъхновени от приказни сюжети, екзотични растителни видове и дори ядливи цветове.
Ще можете да видите и да се запознаете с иновативни методи и технологии за отглеждане на растения в домашни условия, както и с приложението на технологиите в земеделието.
В изложението ще участват десетки производители, търговци, обикновени любители и новатори в областта на флората.
Присъстващите ще могат да видят различни видове цветя, дървета и фиданки, билки, както и производни на тях продукти като еко масла и други козметични продукти.
Ще ви очакват и много игри и забавления за хлапетата в специални тематични работилници, както и специални подаръци за дамите.
Ще ви очакваме на „София Тех Парк на цветята“, за да изживеем заедно едно цветно пролетно приключение!
Събитието ще организира от София Тех Парк с подкрепата и партньорството на Асоциацията на флористите в България.
Желаещите да се включат изложители могат да подадат своите заявки на events@sofiatech.bg.

Venue

Открити площи
бул. Цариградско шосе 111Ж, ет.2
София, 1784
+ Google Map