Допълнителни услуги

Кетъринг услуга е основен компонент от всяко едно събитие, като София Тех Парк държи винаги тази услуга да бъде на високо ниво.

За тази цел ресторант Park Side –  намиращ се в сградите на Инкубатор и Labs, е в готовност да обезпечи нуждите на всяко събитие, като да предложи индивидуално меню за кетъринг спрямо желанието на всеки клиент. Независимо дали имате нужда от кафе пауза, бизнес закуска, работен обяд или официален коктейл, професионалният екип на Park Side ще отговори на всички ваши очаквания.

 

Екипът на София Тех Парк е в готовност за съдействие относно подсигуряване на техническо обезпечаване спрямо концепцията на всяко едно събитие. Всички дейности, касаещи озвучаване, осветление, прожекция, превод или друга техническа специфика е възможна за реализиране, благодарение на  професионалистите в областта, с които София Тех Парк работи.

Екипът на София Тех Парк работи с професионалисти в областта на брандинга и декорацията, които компании биха могли да дадат различни предложения и варианти спрямо идеята и концепцията на всяко едно събитие.

Парк Хостел е част от комплекса София Тех Парк. Хостелът се намира на етаж 3 в сграда Инкубатор. Разполага с 4  стаи (за единично и/или двойно настаняване) и 1 апартамент. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня и тераса. В сграда Инкубатор на разположение на гостите на Хостела са  и Ресторант „Park Side“, вендинг машина за студени напитки и храни, както и кафемат.

Парк Хостел приветства гости, които са от и извън иновативната екообщност на научно-технологичния парк и желаят да се възползват от хотелските услуги на комплекса, както и да се насладят на спокойствието и уюта, които предлагаме.

Чрез мобилна система за валидиране на парко билети, София Тех Парк предлага услуга за всички организатори, които биха искали да подсигурят безплатно паркиране на етажния паркинг.