january, 2020

This is a repeating event

18jan14:3018:15Web Design и въведение в техниките за Web проектиране с WordPressКурс на TechnoMagicLand

more

Event Details

Шестдневен, съботно-неделен курс за любопитковци над 12 години!
Предстоящо издание: 11 и 12, 18 и 19, 25 и 26.01.2020 от 14:30 до 18:15 ч.​

Представяме ви най-новия проект в TechnoMagicLand – Технологична лаборатория за уеб дизайнери и уеб проектанти. В нея заедно с младите уеб ентусиасти ще създаваме бъдещето на интернет – или поне ще ги вдъхновяваме да го правят сами малко по-късно.

Лабораторията се състои от два обучителни модула, който в TechnoMacigLand наричаме предизвикателства.
Обучението Уеб дизайн и въведение в техниките за уеб проектиране с WordPress представлява първа част от

Технологичната лаборатория за уеб дизайнери и проектанти на TechnoMagicLand. To е предназначено за участници от възрастова група 12+ години, които проявяват интерес към уеб технологиите, проектирането и създаването на уеб сайтове от идеята за създаването на техния дизайн до тяхното оживяване. Целта на обучението е да покаже на участниците възможностите на WordPress, при проектирането на уеб сайтове, като ги преведе през предизвикателствата в уеб пространството и ги напътства в реализирането на собствените им проекти.

Бъдещите уеб дизайнери и проектанти ще се запознаят с основни понятия от графичния дизайн, компютърната графика, уеб програмирането и уеб технологиите, а в края на обучението ще могат да анализират, проектират и реализират своите идеи самостоятелно, като използват основните елементи и шаблони за изграждане на сайт и да създадат неговата мобилна версия с т. нар. адаптивен дизайн.

В програмата на курса са заложени разнообразни интерактивни занимания, по време на които участниците ще се потопят в магията на високите технологии и уеб дизайна. Те ще бъдат въведени в анализа, проектирането и разработването на уеб сайтове чрез вплитането на артистичност и креативност. Задача на курса е създаването на сайт с интерактивен дизайн, маркетингова насоченост, ясна и лесна навигация, добавяне и графично оформяне на полезна и точна за целевата група потребители информация.

В края на обучението участниците ще разполагат с базисни знания и умения в областта на уеб дизайнa и процеса по създаване на уеб сайтове, като работят самостоятелно с използваните за целта софтуери и инструменти. Участниците в обучението ще получат сертификат при успешно изпълнение на всяко от практическите предизвикателства в курса.

Продължителност на курса: 24 учебни часа
Общ брой места: 12
Такса за участие: 230 лв.

Допълнителна информация и записвания.

Time

(Saturday) 14:30 - 18:15

Location

TechnoMagicLand

TechnoMagicLand

Future Event Times in this Repeating Event Series

19.01.2020 14:3025.01.2020 14:3026.01.2020 14:30

Organizer

URL

https://technomagicland.com/bg/webdesign-wordpress-1

Абонамент за бюлетин | Monthly newsletter
X