march, 2019

25mar14:0022:00Конференция Investum Supersonic

more

Event Details

Конференцията „Investum Supersonic“, посветена на развитието на иновативната екосистема в България, е оргaнизирана от „София Тех Парк“, “GarGarage” и “Impact Enterprise”.
Събитието ще се състои на 25 март 2019 г. в зала „Джон Атанасов“ на научно-технологичния парк от 14.00 часа до 22.00 часа.
Форумът ще даде възможност за среща и взаимодействие между водещи инвеститори, ентусиазирани предприемачи и хора с новаторски идеи и мислене. Конференцията ще постави основата на платформа за изява, подпомагане и насърчаване на предприемчиви българи с иновативни проекти за продукти или услуги.
По време на форума ще бъде представена новаторската програма на София Тех Парк, която ще предоставя широк набор от услуги и възможности за изобретатели, иноватори и предприемачи, включително менторство, обучения, работилници и възможност те да презентират своите идеи, концепции и предизвикателства пред висококвалифицирани експерти.
В рамките на събитието водещи инвеститори от страната ще направят преглед на текущия инвестиционен климат в България, както и анализ на стартиращите бизнес проекти, които се търсят за подпомагане и развитие от местните бизнеси.
Благодарение на основните международни лектори участниците във форума ще научат как да преодоляват бариерите за финансиране и мащабиране в глобален аспект.

В рамките на събитието ще се проведе и първата среща на Клуба на анонимния иноватор (AI Club), чиято цел ще е множеството изобретатели и новатори в България да получат видимост и подкрепа, за да преминат със своите идеи на следващо ниво на развитие и да ги превърнат в успешно бизнес начинание.
В програмата е включен и демо ден на преакселераторска програма на нашия партньор „Gargarage“.
Повече за събитието, лекторите и възможностите за регистрация – https://www.supersonic.bg

Time

(Monday) 14:00 - 22:00

Organizer

София Тех Парк

X