Свободни офис площи

Свободни офис площи

Свободни офис площи

.
Офис с тераса, 540 кв. м., етаж 3

София Тех Парк обявява конкурс за свободни офис площи за компании, които разработват технологии и управляват ноу-хау проекти с R&D стойност от ново поколение. Приветстваме технологични и иновативни компании с опит и фокус на дейност в сферата на ИКТ, Зелената и чиста енергия, науки за живота, биотех, финтех и производства с R&D дейност. Ако вашата компания успешно преодолява предизвикателствата на новото време в тези сложни икономически условия и търсите нов дом за вашия бизнес, където да съхраните екипа си и да развивате нови пазари, заповядайте да кандидатствате при нас. Пространството е подходящо за компании, които искат да развиват бизнес идеите си в предприемаческа атмосфера или са в процес на реализация на своите продукти и услуги и търсят среда от съмишленици и съидейници. Ако имате готовност за комерсиализация на пазара и търсите потенциални партньори, Бизнес Инкубатора на София Тех Парк предоставя достъп до мрежа от международни контакти и среда за ползотворно бъдещо сътрудничество.

Офисът в Инкубатора е позициониран в най-комуникативната сграда, която се намира в сърцевината на обширен зелен парк и разполага с ресторант-градина,централно разположена след фоайето.Помещението е с площ 540 кв.м, с включени 15% общи части и прилежаща тераса. Помещението се намира на трети, последен етаж от сградата, с достъп до слънчева тераса и с частично скосени тавани. На разположение в сградата са зали за срещи, кухненско помещение, споделени места за почивка и екипна работа. При интерес, има възможност да се наеме част от предлаганите площи на споделен принцип.

Още информация за пространството можете да намерите ТУК

 

Просторен офис в сграда Лабораторен комплекс

София Тех Парк обявява открита процедура за избор на наематели на свободно офис пространство в сграда Лабораторен комплекс за компании, които развиват бизнес в някоя от следните области: ИКТ, виртуална реалност, изкуствен интелект, зелена енергия, финтех, биотех, фуудтех или друг вид дейност с висока добавена и R&D стойност. Ако разработвате или вече създавате иновативен продукт и/или услуга и търсите възможности за реализация във високотехнологична и адаптивна екосистема, елате при нас!

Кандидатстването ще се проведе по предварителна селекция, за което е необходимо да ни изпратите писмо за намерение на labs@sofiatech.bg до 11.04.2021 г. включително, в което да опишете компанията си, бизнес идеята, продукта, услугата или проекта, които разработвате и на какъв етап сте.

Офис помещението се намира в сграда Лабораторен комплекс, етаж 1, с обща площ от 167,67 кв. м. Помещението е с изглед изцяло към парковата среда на комплекса. На разположение на наемателя ще са достъпни общи пространства, места за провеждане на обучения, събития и срещи, безплатна wi-fi връзка, оборудвани конферентни зали и кухненско помещение за споделено ползване. Лабораторният комплекс разполага и със складови помещения. Сградата се намира в непосредствена близост до  спортен център с тенис кортове, фитнес зала и футболно игрище, озеленена паркова среда и етажен паркинг. Екосистемата на София Тех Парк осигурява широка мрежа от контакти, чрез събитията от календара на Научно-технологичния парк, както и възможности за работа по проекти с 11-те високотехнологично оборудвани лаборатории.

Още информация за пространството можете са намерите ТУК

Процедура за кандидатстване

Офисните площи в сграда Инкубатор са предимно компонент от Инкубационните ни програми, насочени към млади стартиращи компании. Изборът е по документи и презентиране пред експертна комисия, в която участват утвърдени представители на иновативната общност, на фондове за рискови капитали, на организации работещи в областта на инавациите и предприемачеството, както и представители на Сдружението за научноизследователска и развойна дейност към Научно-технологичния Парк.

За кандидатстване е необходимо да бъдат представени документи, които се изготвят в съответствие с условията и реда, предвидени в нарочна Инструкция за кандидатстване. Достъп до образците на документите и посочената инструкция е осигурен на следния: линк.

Цени

Вид компания
цена за офис площ на
квадратен метър
 цена за поддръжка на общи части
на квадратен метър
за стартъп компании  4.00 2.00
за зрели компании  8.00 2.00

споделени работни площи

Споделеното офис пространство Groworking в сграда Бизнес Инкубатор на София Тех Парк разполага с 35+ работни места, предназначени за стартиращи компании, новатори, изследователи и предприемачи. Groworking предоставя условия на работещите да развиват проектите и идеите си в успешни иновативни начинания. На разположение на стартиращите компании и развиващите се технологични екипи са зони за екипна работа, за почивка и хранене, конферентни зали с модерно оборудване и други съпътстващи услуги. Като част от екосистемата на Groworking, сме отредили място и за най-малките новатори и изследователи в специално създадената за това детска зона.

За да запазите своето работно място или зала за срещи, както и за повече информация посетете www.groworking.space

Цени

За да се запознаете с ценовите условия на Groworking вижте тук: https://groworking.space/membership/
X