Свободни офис площи

Свободни офис площи

Свободни офис площи

.
Офис с тераса, 540 кв. м., етаж 3

София Тех Парк обявява конкурс за свободни офис площи за компании, които разработват технологии и управляват ноу-хау проекти с R&D стойност от ново поколение. Приветстваме технологични и иновативни компании с опит и фокус на дейност в сферата на ИКТ, Зелената и чиста енергия, науки за живота, биотех, финтех и производства с R&D дейност. Ако вашата компания успешно преодолява предизвикателствата на новото време в тези сложни икономически условия и търсите нов дом за вашия бизнес, където да съхраните екипа си и да развивате нови пазари, заповядайте да кандидатствате при нас. Пространството е подходящо за компании, които искат да развиват бизнес идеите си в предприемаческа атмосфера или са в процес на реализация на своите продукти и услуги и търсят среда от съмишленици и съидейници. Ако имате готовност за комерсиализация на пазара и търсите потенциални партньори, Бизнес Инкубатора на София Тех Парк предоставя достъп до мрежа от международни контакти и среда за ползотворно бъдещо сътрудничество.

Офисът в Инкубатора е позициониран в най-комуникативната сграда, която се намира в сърцевината на обширен зелен парк и разполага с ресторант-градина,централно разположена след фоайето.Помещението е с площ 540 кв.м, с включени 15% общи части и прилежаща тераса. Помещението се намира на трети, последен етаж от сградата, с достъп до слънчева тераса и с частично скосени тавани. На разположение в сградата са зали за срещи, кухненско помещение, споделени места за почивка и екипна работа. При интерес, има възможност да се наеме част от предлаганите площи на споделен принцип.

Още информация за пространството можете да намерите ТУК

Процедура за кандидатстване

Офисните площи в сграда Инкубатор са предимно компонент от Инкубационните ни програми, насочени към млади стартиращи компании. Изборът е по документи и презентиране пред експертна комисия, в която участват утвърдени представители на иновативната общност, на фондове за рискови капитали, на организации работещи в областта на инавациите и предприемачеството, както и представители на Сдружението за научноизследователска и развойна дейност към Научно-технологичния Парк.

За кандидатстване е необходимо да бъдат представени документи, които се изготвят в съответствие с условията и реда, предвидени в нарочна Инструкция за кандидатстване. Достъп до образците на документите и посочената инструкция е осигурен на следния: линк.

Цени

Вид компания
цена за офис площ на
квадратен метър
 цена за поддръжка на общи части
на квадратен метър
за стартъп компании  4.00 2.00
за зрели компании  8.00 2.00

споделени работни площи

Споделеното офис пространство Groworking в сграда Бизнес Инкубатор на София Тех Парк разполага с 35+ работни места, предназначени за стартиращи компании, новатори, изследователи и предприемачи. Groworking предоставя условия на работещите да развиват проектите и идеите си в успешни иновативни начинания. На разположение на стартиращите компании и развиващите се технологични екипи са зони за екипна работа, за почивка и хранене, конферентни зали с модерно оборудване и други съпътстващи услуги. Като част от екосистемата на Groworking, сме отредили място и за най-малките новатори и изследователи в специално създадената за това детска зона.

За да запазите своето работно място или зала за срещи, както и за повече информация посетете www.groworking.space

Цени

За да се запознаете с ценовите условия на Groworking вижте тук: https://groworking.space/membership/
X