Събития

TechnoMagicLand организира следните събития:

Събития

Събития

Научни събития

Поводи за организирането на научни събития в TechnoMagicLand са актуални теми в областта на науката и технологиите, а също и годишнини от важни за човечеството дати.

Необходимо е да следвате информационните канали на TechnoMagicLand, за да се информирате за предстоящите научни събития.

Демонстрации

Демонстрациите с участието на публиката вече са традиционни събития, които се провеждат в интерактивния център. Всяка от демонстрациите има своя собствена тема. Датата на провеждане на демонстрациите, началния час и темата се обявяват в информационните канали на TechnoMagicLand. Ако изрично не е посочено друго, посещението е включено в цената на билета за вход. Провеждането на демонстрациите се осъществява при минимум 8 души в залата.

Работилници

Това е любим формат на всички посетители, в който имат възможност да приложат своите знания, като ги превърнат в умения и навици. Ученето е много по-лесно благодарение на едни от най-популярните подходи в обучението “учене чрез правене” и “учене чрез игра”. Календарът на работилниците, а също и специфичните изисквания към участниците, можете да намерите на страницата на Центъра.

Ваканционни програми

Използваме времето, когато любопитковците не са силно ангажирани в училището, за да им помогнем да учат по един много атрактивен и същевременно ефективен начин. Това е възможно, благодарение на специалистите в екипа на TechnoMagicLand, които имат персонален подход към всяко дете. Не на последно място – прекрасните условия на парка, зеленината, ограничението за движение на автомобили по алеите, охраната и надеждната система за видеонаблюдение, са чудесна предпоставка за игри на открито и спорт. Спортната програма се осъществява с любезното съдействие на TechSport, които предлагат занимания по тенис, футбол, волейбол, баскетбол, бадмингтон.

Рожден ден в TechnoMagicLand

Атмосферата на Центъра, както и специализираните формати за провеждане на рождени дни, са възможност, от която си заслужава да се възползват родителите на децата от 7 до 14 години. Имате възможност да изберете различна програма, която смятате, че отговаря най-точно на интересите на вашите малчугани, но можете и да им предложите възможността те сами да направят своя избор на страницата на TechnoMagicLand.

X