Очаквайте втората от поредиците срещи на клуба на „Анонимните новатори“

Очаквайте втората от поредиците срещи на клуба на „Анонимните новатори“

01.10.2019 г. Очаквайте втората от поредиците срещи на клуба на „Анонимните новатори“, която ще се проведе в Smart Clasroom в Инкубаторът на София Тех Парк.

София Тех Парк още веднъж ще бъде сборно място на всички иноватори, любители на науката, технологията и фенове на разгорещените дискусии, където свободно ще можете да обсъдите своите идеи, предизвикателства, да обмените опит и да поговорите как концепциите се превръщат в продукти.

Гост 1

Водещ мотивационен лектор ще бъде популярният финансист Владимир Каролев. На 1 октомври ще имате възможността да чуете лично от него повече за неговия опит и историята на личния му успех в областта на икономиката и финансите, съвети и визия за българската стартъп иновативна екосистема, както и препоръки как се прави успешен бизнес.

 

 

Гост 2

Нашите партньори от стартъп компанията BioSeek ще представят своята високоспециализирана търсачка за научна литература, патенти, грантове, клинични изследвания и друга свързана информация.

Разбира се, експертният екип на София Тех Парк ще е на разположение и ще участва в дискусията, като при необходимост ще предостави консултации по време на неформалната част.

Гост 3

Димитър Иванов от българското представителство на американската компания Diasyst ще представи разработеното от тях приложение в областта на здравеопазването, ще разкаже за проектите на компанията, които ще бъдат реализирани в България и ще даде повече информация за актуалните световни тенденции в сферата на биотехнологиите.

X