Очаквайте втората от поредиците срещи на клуба на „Анонимните новатори“

01.10.2019 г. Очаквайте втората от поредиците срещи на клуба на „Анонимните новатори“, която ще се проведе в Smart Clasroom в Инкубаторът на София Тех Парк.

София Тех Парк още веднъж ще бъде сборно място на всички иноватори, любители на науката, технологията и фенове на разгорещените дискусии, където свободно ще можете да обсъдите своите идеи, предизвикателства, да обмените опит и да поговорите как концепциите се превръщат в продукти.

Гост 1

Водещ мотивационен лектор ще бъде популярният финансист Владимир Каролев. На 1 октомври ще имате възможността да чуете лично от него повече за неговия опит и историята на личния му успех в областта на икономиката и финансите, съвети и визия за българската стартъп иновативна екосистема, както и препоръки как се прави успешен бизнес.

 

 

Гост 2

Нашите партньори от стартъп компанията BioSeek ще представят своята високоспециализирана търсачка за научна литература, патенти, грантове, клинични изследвания и друга свързана информация.

Разбира се, експертният екип на София Тех Парк ще е на разположение и ще участва в дискусията, като при необходимост ще предостави консултации по време на неформалната част.

Гост 3

Димитър Иванов от българското представителство на американската компания Diasyst ще представи разработеното от тях приложение в областта на здравеопазването, ще разкаже за проектите на компанията, които ще бъдат реализирани в България и ще даде повече информация за актуалните световни тенденции в сферата на биотехнологиите.