Нови възможности за финансиране на стартъпи бяха представени на бизнес закуска в София Тех Парк

22 ноември 2023

Възможности за включване на стартъпи в нов инвестиционен рунд, насочен към компании в начален етап на развитие на SeedBlink, бяха представени на второто издание от поредицата бизнес закуски на София Тех Парк. “Новата инициатива „Community Stars“ на европейската инвестиционна платформа с технологична насоченост, ще даде възможност за набиране на финансиране на фирмите, ще ги подкрепи при комуникация с инвеститори и при проследяване на капиталовата структура”, обясни Ангел Хаджиев, регионален мениджър за България и Гърция на платформата. Той представи пред присъстващите трите основни инвестиционни направления на SeedBlink, които отговарят на специфичните нужди на бизнеса – рундове, подкрепени от рисков капитал с размер на инвестициите от 100 000 до 2 000 000 евро, насочени към стартиращи предприятия с доказана зрялост, рундове, насочени към стартиращи предприятия между 100 000 и 1 000 000 евро и новата инициатива “Community Stars” за финансиране от 50 000 до 300 000 евро.

Събитието продължи със специална нетуъркинг част, в която се включиха предприемачи от екосистемата на София Тех Парк и учени от Лабораторния комплекс на научно-технологичния парк.

Очаквайте скоро датата на следващата бизнес закуска на София Тех Парк. Нашата инициатива цели да подобри синергията между бизнеса и академичните среди!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни