Парк Хостел отвори врати в София Тех Парк

София Тех Парк ви представя още едно ново пространство, създадено с цел да допълни удобствата и услугите, които кампуса предоставя на гостите и посетителите на научно-технологичния парк. Парк Хостел отвори врати през януари 2021 г. Заобиколен със спокойна зелена паркова среда, той предоставя отлична възможност за почивка и работа. Намира се на третия етаж в Бизнес Инкубатора на София Тех Парк и разполага с 4 двойни стаи и един апартамент.

Всяка стая е оборудвана с две единични легла, работно място, гардероб, разполага със самостоятелна баня и балкон.

 

 

Всяка стая е оборудвана с две единични легла,
работно място, гардероб, разполага със самостоятелна баня и балкон.

 

 

 

   

 

Апартаментът разполага с две двойни стаи, хол, трапезария, кухненски бокс, баня и балкон.

 

 

 

В Бизнес Инкубатора на София Тех Парк се намира ресторант “Park Side”, който предлага вкусни закуски, разнообразие от готвени ястия, както и пица приготвена на място. На разположение на гостите на Парк Хостел са и вендинг и кафе машини.

 

 

 

 

 

В непосредствена близост са също така и фитнес на открито, както и спортен център Tech Sport, който разполага с 4 тенис корта, фитнес, футболни, баскетболни и волейболни игрища.

 

 

 

 

 

Groworking – споделеното пространство за работа в сграда Бизнес Инкубатор, предлага отлични гъвкави пакети съобразени с вашите нужди за работно място и график, както и зали за срещи.

 

 

 

 

 

 

 

Club House e Вашият дигитален партньор и отлична възможност за провеждане на събития, както и живи предавания и промоции. Club House е подходящ за корпоративни VIP срещи с максимален брой до 30 души, на които можете да изнесете Вашата ключова презентация на голяма видео стена и мултифункционално обзавеждане. Club House е подходящ и за уебинари, конференции, семинари, уъркшопи, корпоративни talk show и други.

 

 

 

 

 

Парк Хостел се намира на 10 минути с кола от центъра на София или на 15 минути с градски транспорт. Летище София също е в непосредствена близост.

За повече информация посетете уеб-сайта на София Тех Парк sofiatech.bg.

 BOOK NOW 


Контакти

Тел: 00359 88 99 00 638

Email: incubator@sofiatech.bg

Адрес: Бул. Цариградско Шосе 111 Б

София, България