София Тех Парк е партньор на EdTech Innovators Forum 2024

27 юни 2024

София Тех Парк е партньор на EdTech Innovators Forum 2024, който ще се проведе на 24 и 25 октомври в Лабораторния комплекс на научно-технологичния парк.

Форумът се организира EdTech Bulgaria, София Тех Парк, The National Management School и Social Innovators Bulgaria, и ще събере експерти в областта на технологиите, образованието и бизнеса, които работят за създаване на достъпна, ангажираща и устойчива среда за учене за младежи и бъдещи предприемачи.

Програмата ще включи дискусии, нетуъркинг и уъркшопове на тема “Трансформиране на образованието с VR” и “Насърчаване на развитието на компетентности чрез нов модел наставничество”. Във форума ще участват Натанаил Стефанов, зам.-председател на Управителния съвет на София Тех Парк, доц. д-р Георги Бърдаров, писател и водещ специалист по демография и Албена Спасова, съосновател на EdTech България.

По време на събитието ще бъде обсъдено как виртуалната и добавената реалност могат да направят обучението забавно, интересно и по-ефективно, как изкуственият интелект ще промени начина на учене, както и още много интересни и полезни теми!

Запазете своето място на EdTech Innovators Forum 2024 тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTbZuBpbbAfuBa_y2hHe6lkP7Cr-CkFpetBzJQ-grNRCp1mw/viewform?pli=1

Повече информация: https://www.facebook.com/events/1197721041407701

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни