София Тех Парк организира първа среща на Клуба на анонимните новатори

София Тех Парк организира първото по рода си събитие, част от инициативата за създаване на Клуб на анонимните новатори/ Innovators Anonymous Club.

Идеята за този клуб се зароди по време на конференцията Investum Supersonic, която се проведе през март месец, с която се откри серия от срещи, на които в неформален състав новатори и изобретатели с идеи могат да обменят опит и добри практики, да получат ценни съвети и да превърнат концепциите си в значими работещи пазарни продукти. Клубът ще провежда редовни месечни срещи, на които представители на стартъпи от иновативната екосистема са добре дошли да разкажат за своите проекти и да намерят съмишленици. Целта е по този начин проекти с потенциал за реализация да излязат от анонимност, да придобият смисъл и да се материализират на пазара. Търсят се технологични и иновативни решения от сферата на IT, VR, AR, biotech, cybersec, micronano и други индустрии на бъдещето.

Първата среща на Innovators Anonymous Club ще се проведе на 02 юли, когато ще имате възможност да чуете водещи лектори и предприемачи от екосистемата.

Програма на събитието:

  • 16:30 ч – Лекция на Атанас Шарков, който е предприемач и дигитален иноватор, основател на СЕП България и TaxiStars. Той носи много заряд в себе си и ще ни разкаже повече за уроците, които е научил, за опита, който е придобил, за възгледите му за успех и смисъл.
  • 17:15 ч – На гости ще ни бъде компанията „PRODRONESYS“, които ще разкажат за своите продукти и иновативна технология, за начина, по който изследват почвеното плодородие и реколта и се грижат за опазването на околната среда.

Кога: 02.07.2019 г. от 16:30 ч до 18:30 ч.

Локация: София Тех Парк, партер на сграда „Инкубатор“, зала Smart ClassRoom

Вход: Свободен