София Тех Парк ще бъде домакин на целодневния форум “Живот и кариера – Защо в България?”

София Тех Парк ще бъде домакин на целодневния форум “Живот и кариера – Защо в България?”, организиран от Bulgaria Wants You, ДНК – Движение за национална кауза и Economic.bg.

Кога? утре, 9 юни

Къде? Иновационен форум “Джон Атанасов” на научно-технологичния парк 

В първата част на събитието от 10.00 часа -“Национална дискусия “Демографията няма цена”, представители на изпълнителна власт, работодатели и общественици ще набележат мерки за преодоляване на демографската криза в страната. Ще бъде представени и данните от социологическо проучване на “Тренд”, направено по поръчка на ДНК, което показва обществените нагласи в момента. Събитието ще се излъчи онлайн в социалните мрежи на организаторите, а входът е само с покани.

От 15.00 часа ще започне открита сесия на Кариерен форум “Живот и кариера – защо в България”, на който успешни публични личности и предприемачи ще споделят познания, професионален опит и ще дадат съвети за кариерен растеж. На сцената ще се качат – Росен Плевнелиев, Светослав Иванов, Магърдич Халваджиян, Димитър Караиванов и Люси Дяковска. Панелът ще бъде открит от изпълнителния директор на София Тех Парк Тодор Младенов.

Входът е свободен с предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events 

На събитието със свои щандове ще участват над 60 топ работодатели в България.