DEV: Challenge Accepted 2023

September 30, 2023

30.09 – DEV: Challenge Accepted е еднодневна конференция за софтуерни разработчици. Конференцията се фокусира върху най-новите тенденции и технологии в индустрията, като предоставя възможност на участниците да се научат от опитни професионалисти и да се запознаят с колеги от сферата. то е отлична възможност да бъдете в крак с последните софтуерни разработки от различни области и да получите ценни насоки от водещи личности в индустрията. то ще се проведе на 30 септември в иновационен Форум “Джон Атанасов” на София Тех Парк.
На тазгодишното издание на DEV: Challenge Accepted ще се запознаете с редица лектори и експерти от сферата:

  • Един от тях е Хари Робърдс, работил в организации като ООН, Google, BBC, General Electric и много други. Хила Фиш е водещ DevOps инженер в Wix с 15 години опит в технологичната индустрия. Тя е също и AWS Community Builder и Hashicorp Ambassador.
  • Димитър Чолаков е работил за големи имена като Scotiabank, BMO Capital Markets, Amazon, Microsoft, в момента в Google.Две десетилетия опит го провеждат през световете на банковото дело, електронната търговия, сигурността и всички по-известни доставчици на облачни услуги. В момента Димитър е ръководител на Google Cloud Capacity and Management, където води екип от експерти, посветени на предоставянето на най-добрите решения за клиентите.
  • Алексей Матвеев е инженер със страст към технологиите, който ръководи цялата фронтенд дивизия от 60+ инженери в компанията Devexperts.

Повече информация: https://challengeaccepted.dev/

DEV: Challenge Accepted 2022 –https://www.youtube.com/watch?v=VZUuIfbKWXg

Subscribe to our newsletter

Запишете се за бюлетина ни