КЪСО КИНО В СОФИЯ ТЕХ ПАРК НА ТЕМА “ИСТОРИИ С ВРАТОВРЪЗКА”

March 22, 2022 6:30 PM – 9:00 PM

На22 март от 18:30 ч.отново Ви каним сКинематограф.BGна късо кино взала the Venue, София Тех Парк. Този път ще гледаме няколко филма, които представят някои смешни и не толкова смешни истории от корпоративния свят.

Селекцията от ленти под мотото „Истории с вратовръзка“ще покажат онези сюжети, които не могат да бъдат забелязани с просто около, но имат дълбоко въздействие върху живота на много хора. Насладете се на къси филми с класа, невероятна актьорска игра и много психология.

Ще навлезем из дебрите на големия град, в търсене на онези истории, които често не се забелязват с просто око, но могат да имат дълбоко въздействие върху живота на много хора. Колкото е по-голям града, толкова по-голяма и сложна е плетеницата от отношения, бълващи какви ли не смешни, не толкова смешни и дори страшни истории. Истории от корпоративния свят, разказани в къси филми с класа, невероятна актьорска игра и много психология.
Партньор на то е София Тех парк, а редакторите на Кинематограф са подбрали филми от Германия, Малайзия, САЩ и Норвегия.

Емблемата на програмата ще е българският “Better Nature” на режисьора и сценарист Ралица Петрова, който ни въвежда в един корпоративен тиймбилдинг, на който недоволна служителка е принудена да се упражнява в любов и съпричастност, докато сади дървета.

Билети може да закупите тук: https://plentix.co/events/festivals/smeshni-i-ne-tolkowa-smeshni-istorii-ot-korporatiwniq-swqt/890

Event Type:

Subscribe to our newsletter

Запишете се за бюлетина ни