КЪСО КИНО ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯТА В СОФИЯ ТЕХ ПАРК

April 12, 2022 6:30 PM – 8:00 PM

На12 април от 18:30 ч.София Тех Парк съвместно с Кинематограф отново ще зарадва любителите на киното с прожекции на филми, посветени на темата за приключенията.
С настъпването на пролетта, решихме да настъпим газта и да потеглим напред. Да, целим се точно в онази специфична тръпка, когато просто тръгнем напред към непознатото, било за да избягаме от нещо, или в преследване на нещо по-добро. С дъх на свобода и мирис на асфалт ви обещаваме една разтърсваща селекция, в която име не само приключения, но и сложни ситуации, изправящи човешкия дух на страхотни изпитания.

Партньор на прожекцията е София Тех Парк, а редакторите на Кинематограф са подбрали филми от Нова Зеландия, Дания, Австралия, Испания и 2 от България. Единият е “Изпитания” на режисьора Любомир Печев, в който едно момче трябва да стигне до момиче, правейки малки стъпки. Ако сгреши, събужда чудовище, което го отвежда на ново ниво.

Другият филм е култовият “Заедно без теб” на режисьора и сценарист Димитрис Георгиев, селектиран на Берлинале през 2020г. Той разказва за двама рецидивисти, които бягат от Централния софийски затвор. Единият – в търсене на отмъщение, другият – следвайки сърцето си. Филмът е вдъхновен по истински събития.

Билети! Онлайн:https://bit.ly/37RpEn7
Или на място.

Очакваме Ви!

Subscribe to our newsletter

Запишете се за бюлетина ни