QA: CHALLENGE ACCEPTED 2023

October 1, 2023 9:00 AM – 9:00 PM

01.10 – QA: Challenge Accepted е международна еднодневна конференция, насочена към ентусиасти, специалисти и мениджъри, участващи в софтуерното тестване и осигуряването на качество на софтуера. то е инициирано от QA общността в България – за професионалисти от професионалисти. След 8 последователни години на 1 октомври 2023 г. София Тех Парк за пореден път ще бъде домакин на то. Конференцията ще представи разнообразие от сесии като ще научите за различни теми, свързани със специалистите в QA на всички нива.
Ето и някои от лекторите, с които можете да се запознаете на живо на изданието тази есен:

  • Марям Умар е мениджър по качество на софтуера в Booking.com с над 16 години опит в финансовата, мобилната, електронната търговия и пътуванията. Базирана в Лондон, тя ръководи своя екип със специален акцент върху устойчиви практики за насърчаване на динамиката в отбора.
  • Бен Линдърс е автор на няколко книги и също така е създател на множество инструменти за Agile коучинг. Той е широко признат като лектор и автор, който щедро споделя своя опит. Неговите книги и игри са преведени на повече от 12 езика и се използват от професионалисти в екипи и организации по целия свят. В ролята си на треньор, фасилитатор, коуч и съветник, Бен помага на организациите да внедрят ефективно практиките за разработка на софтуер и управление. Бен е активен член на мрежи за Agile, Lean, Kanban, and Quality. Той споделя своите опити чрез двуезичен блог, редактор е в InfoQ.com и взаимодейства с общности като Computable, Quora, DZone, Stackoverflow и TechTarget.
    Хю Маккамфил е опитен специалист в областта на тестването, който работи в различни ръководни позиции за тестване и автоматизация на тестове в продължение на близо 20 години. В момента той е SDET Tech Lead в ESW в Ирландия, където помага на своя екип и на други в усилията им по автоматизация на тестове. Хю винаги се стреми да вдъхновява и помага на другите в техния път в софтуерното тестване.
  • Антон Ангелов е добре познат в българската QA общност – той е главен технически директор и съосновател на Automate The Planet и също така изобретател на BELLATRIX Test Automation Framework. Той е автор на две бестселъра – “Design Patterns for High-Quality Automated Tests: Clean Code for Bulletproof Tests” на C# и Java. Той е многократен победител на наградата “QA на годината”, включен е в топ 100 на най-влиятелните IT специалисти в България и е удостоен с наградата “Overall Contribution QA Community Award” за цялостния си принос към QA общността.

Повече информация: https://qachallengeaccepted.com/

QA: Challenge Accepted 2022 –https://www.youtube.com/watch?v=_WrZDiqryZw

Subscribe to our newsletter

Запишете се за бюлетина ни