POP-UP Incubator | Empowering ARTpreneurs

3 октомври 2024 – 6 октомври 2024
Ако искате да научите повече за създаването и управлението на успешен бизнес в областта на креативните и творчески индустрии, включете се в POP-UP инкубатора на тема “Empowering ARTpreneurs”, организиран от София Тех Парк в рамките международното изложение за съвременно изкуство Sofia Art Fair! Първият по рода си голям арт форум в България ще се състои от 3 до 6 октомври в зала “Джон Атанасов” и площадното пространство пред него.
Очакват ви четири вълнуващи дни, изпълнени с интересни и полезни семинари, лекции, менторски и пичинг сесии, както и практически занимания, водени от професионалисти в сферата.
POP-UP INCUBATOR е креативен образователен формат по арт предприемачество за млади таланти, който ще предостави практически инструменти и ресурси, които ще дадат отговори на бизнес въпроси като как и от къде да започнем, правни форми на бизнес, начини и платформи за продажба, как да превърнем изкуството в печелившо начинание и още много. Събитието е със свободен достъп за група от 25 участници, които ще бъдат селектирани на база подадените от тях заявки за регистрация.
Запазете своето място до 1 септември тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQTfMnCCTOWN2btarkduVrQWvPE3lGJXoDeBt9mFls5bd1FQ/viewform
Sofia Art Fair ще представи творчеството на актуални съвременни художници и различните новости и тенденции в изкуството. Програмата на изложението ще постави на фокус теми като изкуствен интелект и виртуална реалност, хоризонтите и предизвикателствата, които технологията разкрива пред творците и културата.
В програмата на Sofia Art Fair ще се включат експерти от лабораториите на София Тех Парк по виртуална и разширена реалност, разработване и охарактеризиране на фармацевтични форми и “In Silico” дизайн, и 3D креативност и бързо прототипиране на нови продукти.
Очакваме ви от 3 до 6 октомври!
Повече информация за Sofia Art Fair: https://sofiaartfair.art/
Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни