Наука за малките

ТехноМеджикЛенд

ТехноМеджикЛенд е нашият интерактивен център за наука и технологии, който създадохме съвместно с българската софтуерна компания „ТехноЛогика” ЕАД.

Той предлага преживявания за деца и млади хора от 7 до 14+ години, а също и за цялото семейството. С многобройните възможности на програмата и
компетентните услуги на специалистите Центърът е безценен инструмент в помощ на училището. Родителите могат да наблюдават реакциите на своите деца,
да разкриват техните интереси и потенциал, да ги подкрепят в етапите на израстване и насърчават тяхното развитие. Самите родители имат възможност да проверят своите знания по природни науки и технологии, като по този начин станат ментори в усъвършенстването на своите деца.

Учителите имат възможност да провеждат учебни часове, да използват Центъра при подготовката на уроци и да разнообразяват училищната среда, като прилагат водещи подходи в обучението – учене чрез игра и забавление, доказали своята ефективност във водещите прдагогически школи.

Интерактивната експозиция разполага с около 50 експеримента, разработени от учени и специалисти в съответни научни области, като поставят акцент на игровия елемент. Любопитните опити и интерактивни установки са в областта на химията, физиката, математиката, компютърните науки, роботиката, оптиката, технологиите, мехатрониката и други.

Още за постоянната експозиция можете да научите на: https://technomagicland.com

Билети

Можете да посетите ТехноМеджикЛенд както индивидуално, семейно, така и групово.

Деца от 4 до 19 г.
9 лв.
Възрастен
14 лв.
Деца до 3 г.
безплатно
Семеен ваучер 2 възрастни и 2 деца
37 лв.
Ученик в училищна група над 15 деца
Учител/ръководител
Беседа на български език до 30 деца
Беседа на английски език до 30 деца

При влизане в TechnoMagicLand получавате карта. Картата е с RFID технология и осигурява достъп до експозицията, както и активирането на експериментите. При напускане на центъра, картата се връща.

Препоръчваме посещенията на групи с 15 и повече деца да бъдат с двама придружители, като вторият няма да заплаща билет за вход в TechnoMagicLand.

Работно време

От вторник до неделя:

→ отваря за посетители в 10:00 ч.

→ посетители се допускат до 17:30 ч.

→ затваря за посетители в 18:30 ч.

Понеделник – почивен ден

Забележка: Работното време може да бъде променяно. Винаги актуална информация в нашия профил в Google Maps.

Научни занимания

В ТехноМеджикЛенд можете да видите интересни демонстрации на различни опити, явления, научни теории и факти.

А ако търсите място, където да разширите познанията с областта на програмирането, гейминга, роботиката или други любопитни области, изберете нашите редовни курсове и тематични занимания.

ТехноМеджикЛенд предлага още:

  • Курсове по инженерни и компютърни науки, роботиката, компютърно моделиране, разработването на приложения за Уеб, апликации, сайтове, компютърни игри;
  • Научни събития посветени на актуални научни теми и годишнини;
  • Демонстрации по физика и химия с участието на публиката;
  • Работилници в които любопитковците да приложат знания, да ги превърнат в умения и навици;
  • Ваканционните програми представляват комбинация от тематични дни или курсове със спорт и игри;
  • Рожденият ден в TechnoMagicLand е възможност за по-различно отбелязване на новата година в живота на любопитковците.

Запознайте се с графика на демонстрациите и курсовете в ТехноМеджикЛенд, за да планирате по-добре своето посещение или обучение на ТехноМеджикЛенд

Допълнителна информация можете да намерите на ТехноМеджикЛенд или на тел. 0889 805 995.

Възможно е да настъпят промени в предварително обявените дати и часове, за което посетителите и курсистите ще бъдат своевременно информирани.

Виртуална разходка