Новото издание на поредицата за технологии, бизнес и наука Tech Park Talks ще се проведе на 18 март

13 март 2024

Пригответе се за вълнуваща вечер, изпълнена с полезен споделен опит, идеи и вдъхновение, тъй като ви каним отново да се впуснем заедно в света на технологиите, бизнеса и науката!

На 18 март в иновационния форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк ще се състои второто издание на Tech Park Talks. След като миналия път обсъдихме технологичните тенденции за 2024 г., сега ще коментираме предизвикателствата, пред които са изправени бизнесите, мениджърите и техните екипи в новите условия и съвременната парадигма на работа.

Научете какви са новите проблеми и тенденции в организирането на хора и процеси в днешния бързо променящ се свят, където традиционните методи вече не работят.

В дискусията ще се включат:

  • Силвия Куманова – създател на компанията Somenso, консултант по управление на стреса, бизнес трансформация и поведенчески психолог;
  • Димитър Димитров – основател на една от най-бързо растящите български компании в областта на IoT и интелигентни решения за сгради – Shelly;
  • Любомир Гетов – мениджмънт консултант към международната организация International Council of Management Consulting Institutes в области като стратегия, продажби, управление на процеси, маркетингово позициониране и комуникации.

А, ето и какво ще чуете на Tech Park Talks на 18 март?

Работата с хора и управлението на процеси стават все по-динамични и многопластови. Последните години живеем във времена, в които работните системи, с които сме свикнали като по “default” се променят изключително бързо. „Това така се прави“ е фраза, която вече звучи меко казано архаично. Появяват се нови професии, някой от традиционните се профилират все повече, а някои направо изчезват.

Как се мотивират специалисти, които се движат не само от ниво на заплащане, но и от желание за постижения, самоусъвършенстване, усещане за свобода и гъвкавост? Как всякакви индивидуалисти и поколения се събират успешно в екин екип с обща цел?

Научете какви са новите проблеми и тенденции в организирането на хора и процеси в днешния бързо променящ се свят, където традиционните методи вече не работят.
Това ще коментираме с тримата топ експерти във второто издание на Tech Park Talks.

Локация: форум “Джон Атанасов”, София Тех Парк
Участници: Силвия Куманова, Somenso | Димитър Димитров, Shelly | Любомир Гетов, мениджмънт консултант
Тема: Предизвикателствата пред мениджърите в новото време
Водещ: актьорът и телевизионер Александър Кадиев
Начало: 19.00 часа, 18 март 2024 г.

След края на събитието ви очакваме на специален нетуъркинг коктейл, на който ще може да обмените опит и идеи с нашите лектори!

Запазете своето безплатно място сега и бъдете част от разговора: https://www.eventbrite.com/e/tech-park-talks-tickets-862099772627?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl

Tech Park Talks! Ще говорим за бъдещето, което е тук!

Tech Park Talks се организира от София Тех Парк и Ivan Radev Studio. Инициативата е в рамките на участието на София Тех Парк в Enterprise Europe Network (EEN) по проект InnoForward №101052626, съфинансиран от Европейската комисия.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни