Парк Хостел е място за настаняване на научни работници, партньори, лектори и други гости на София Тех Парк и Сдружение за научноизследователска и развойна дейност, както и на компаниите и организациите, намиращи се на територия на Парка.

Парк Хостел приветства и гости, които са извън иновативната екообщност на научно-технологичния парк, които желаят да се възползват от хотелските услуги на комплекса, както и да се насладят на спокойствието и уюта, които предлагаме.

Хостелът е категория 1 звезда и се управлява от София Тех Парк АД.

Парк Хостел е част от комплекса на първия научно-технологичен парк в България – София Тех Парк.

Парк Хостел се намира на етаж 2 и 3 в Бизнес Инкубатора на Парка.

Разполага с 3 единични стаи, 4 двойни стаи и 1 апартамент.

На етаж 3 са разположени двойните стаи и апартаментът, които разполагат със самостоятелна баня и балкон. За гостите е на разположение оборудвана лаундж зона с места за закуска и разговори, възможност за приготвяне на топли напитки, хладилник, шкаф с пособия за гладене и пералня.

Единичните стаи на етаж 1 разполагат със самостоятелни санитарни възли, като гостите в тях могат да ползват обща напълно оборудвана кухня на етажа.

В сграда Бизнес Инкубатор на разположение на гостите на хостела са  и ресторант „Park Side“, вендинг машина за студени напитки и храни, както и кафемат.

Парк Хостел е разположен на 5 мин. път с автомобил от центъра на София или 15 мин. с градския транспорт. Летище „София“ е на 15 мин. път с автомобил. За повече информация вижте ТУК.

Тип на стая Цена с ДДС
Единична стая 65 лв.
Двойна стая 80 лв.
Апартамент 140 лв.

Информация относно базата за настаняване 

Категория: Хостел *

Настаняване: от 14 ч. до 17 ч.

Освобождаване: до 12 ч.

Работно време на рецепция: 9 ч. до 17:30 ч. в работни дни

Отмяна на резервация Анулирането на резервация е безплатно, ако това бъде направено до 24 часа преди датата на настаняване, в противен случай, се удържа цената за една нощувка.
Плащане Плащането се осъществява само по банков път.
Проформа фактурата следва да се заплати до 24 часа преди настаняване, в противен случай, резервацията се смята за отказана.
Данъци Включени такси
Глоби Заплаща се глоба за загубена карта за достъп до Парк Хостел на стойност 20 лв. без ДДС за брой.
В случай на причинени щети на обзавеждането и/или техниката в Хостела се дължи обезщетение равностойно на размера на причинената щета.
При напускане на стаята между 12:00 и 17:30 ч. се заплаща 1/2 от цената за една нощувка.
При напускане на стаята след 17:30 ч. се заплаща цялата цена за една нощувка.
Политика относно животни Не се допускат на територия на София Тех Парк и в Парк Хостел животни/домашни любимци.
Политика относно деца Деца до 2- годишна възраст се настаняват безплатно в леглото на родителите.. Хостелът не разполага с детски преносими легла или допълнителни легла.
Политика относно тютюнопушенето Всички стаи са за непушачи. При неспазване на забраната се начислява глоба в размер на 50 лв.
Достъп за инвалидни колички Достъпно

София, бул. „Цариградско шосе“ №111 Б, сграда Инкубатор

e-mail: hostel@sofiatech.bg

Тел:

+359 889 900 603

 

Резервиране на стаи