Automotive Energy Day

8 февруари 2024 14:00 – 17:00

08.02 – София Тех Парк ще бъде домакин на Automotive Energy Day. то е посветено на ключови аспекти на енергийна тематика в автомобилната индустрия и ще предостави платформа за обсъждане на актуални въпроси, свързани с енергийния бизнес и технологичните тенденции в сектора.

Automotive Energy Day ще се проведе на 8 февруари в зала The Venue на Парка. то се организира от Аутомотив Клъстер България съвместно с Ernst&Young, Токи и Хек Солар.

Ще бъдат разгледани теми свързани с въвеждането на механизъм за коригиране на въглеродните граници, въздействието му върху автомобилната индустрия и как той може да формира бъдещето на енергийната стратегия в сектора. По време на то ще бъде коментирано значението на дългосрочните договори за изкупуване на електроенергия и начина, по който могат да подкрепят устойчивостта на бизнесите в индустрията.

Automotive Energy Day ще включи и специализирана сесия, посветена на ESG политиките, която ще разгледа въпроси за устойчивостта и социалната отговорност в автомобилната индустрия.

Линк за регистрация тук: https://forms.gle/Sg55eGqbYeAdsTvS6

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни