Cyber PROtACTION CLICO Conference 2022

7 юни 2022 09:00 – 17:00

Годишна технологична конференция Cyber PROtACTION 2022 организира „CLICO България“ на 7 юни 2022 г.тоще е присъствено, като в него ще вземат участие голяма част от доставчиците на решения, които CLICO представя у нас. В конференцията ще участва и министърът на електронното управление Божидар Божанов, който ще представи актуалната киберситуация в страната.

то ще бъде открито от управителя на „CLICO България“ Александър Стаменов. Тенденциите в киберсигурността и актуалните заплахи, пред които са изправени организациите и бизнесът, ще коментира Мариуш Ставовски – технически директор на CLICO Group.

В програмата на конференцията ще участват с лекции и демонстрации партньорите на дистрибутора F5, Recorded Future, Check Point, Palo Alto Networks, Forcepoint, Tufin. В съседната зала ще бъдат представени решения на SentinelOne, Rapid 7, Thales, Juniper, CyberArk и Ruckus.

Сред основните теми са разпределеният облак на F5, киберразузнаването като основно средство за защита, автоматизацията на центровете за киберсигурност (SOC) чрез оркестрация, стратегията от 2022 г. за защита на данните чрез хибриден облак, сигурност на самоличността като основа за всяка стратегия, както мултидомейн подход към защитата.

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни