ЕКОУСКОРИТЕЛ: ИНОВАЦИОНЕН ЛАГЕР

24 март 2023 – 25 март 2023

Новата програмаЕкоУскорител на JA Bulgaria стартира с иновационен лагер на тема пластмасови отпадъци, който е отворен за участие на 70 младежи от цялата страна на възраст 16-22 години. София Тех Парк е партньор и домакин на лагера.

Участието в иновационния лагер е с незадължителен характер за тези, които желаят да кандидатстват за участие в цялостната програма ЕкоУскорител на JA Bulgaria. Той е нещо като трейлър – чрез него ще се запознаете с обучителните методи, които прилагаме, ще имате няколко часа, в които задълбочено да поровите в проблема пластмасови отпадъци, и ще започнете да генерирате идеи за решаването му. Освен това иновационният лагер е забавен формат в разчупена среда, където ще може да се запознаете с други активни хора като вас. Ще получите конкретно предизвикателство и ще работите в екип с хора, които не познавате. Ще имате възможност също така да работите с ментори – експерти в областта на екологията и предприемачеството, които ще ви помогнат да достигнете до по-добри решения. И не на последно място – ако нямате екип, с който да кандидатствате в цялостната програма ЕкоУскорител, точно на иновационния лагер може да си намерите съотборници и да решите да работите заедно!

Повече информация: https://www.jabulgaria.org/article/iniciativi/ekouskoritel_plastmasi_startira_s_inovacionen_lager_na_24_25_mart_v_sofiia_teh_park

Как да се включиш в иновационния лагер? Попълни регистрационната форма до 15 март и екипът на JA ще се свърже с теб >> https://forms.gle/iLn7dMR61PrfE3fM6.

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни