Информационна среща на Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic

9 юли 2024 10:00 – 13:00

София Тех Парк ще бъде домакин на информационна среща за обсъждане на възможности за кандидатстване по пет програми на Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic – DIANA. Събитието, което се организира от Министерството на иновациите и растежа, ще се проведе на 9 юли от 10.00 часа в зала “The Venue”, сграда “Инкубатор” на научно-технологичния парк. 

По време на срещата разяснение за програмите и процеса за кандидатстване по тях ще даде Ема Райън, един от мениджърите на DIANA. Тя ще отговори и на въпросите на всички участници в събитието. 

Предварителна регистрация за информационната среща: https://forms.gle/2ufkwm2Vn6PkdqhV7 

DIANA има за цел да предоставя на компании ресурси и насоки за разработване на технологии за решаване на критични предизвикателства в областта на отбраната и сигурността.

Сдружението за научноизследователска и развойна дейност (СНИРД) към София Тех Парк с неговите 11 високотехнологични лаборатории, Висшето военноморско училище “Никола Вапцаров”, Институтът по отбрана „Проф. Цветан Лазаров“, Институтът “Големи данни в полза на интелигентно общество” GATE към СУ “Св. Климент Охридски” са българските организации, част от списъка с тестови центрове на DIANA. В момента одобрените центрове са близо 200 в образователни, научни и технологични институции от 28 държави членки на НАТО. 

Повече информация за Defence Innovation Accelerator for the North Atlantic и регистрация в платформата:  https://www.diana.nato.int

 

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни