Innovation Nexus

12 февруари 2024

12.02 – Развитието на иновационната екосистема в България ще бъде основна тема в София Тех Парк на 12 февруари. Включете се в то, организирано от Министерството на иновациите и растежа, Министерството на образованието и науката и Посолството на Финландия у нас.

Във Форума ще участват министърът на иновациите и растежа Милена Стойчева, министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков, посланикът на Финландия в България Н. Пр. Кристина Кувая-Ксантопулос, създателят на едно от водещите събития за стартиращи предприятия в света SLUSH Питър Вестербака, представители на финландските университети Aalto University и Hanken School of Economics, на български висши училища, академичната общност, предприемаческата и стартъп екосистема, и бизнеса.

Кога: 12 февруари от 9:00 часа
Къде: Иновационен Форум “Джон Атанасов” на София Тех Парк

то ще представи добри практики и опит от финландска страна за развитие и насърчаване на иновациите и техния принос към икономическия растеж. Ще бъде обсъдено и създаването на регионални иновационни долини, които да се свържат в център за създаване и развиване на иновации, основани на научна и развойна дейност.

Регистрирайте се до 5 февруари тук: https://shorturl.at/hmHT9

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни