НАУКА ЗА БИЗНЕС vol. 2

19 май 2022 09:30 – 15:30

На 19 май от 09:30 ч. в Иновационен Форум „Джон Атанасов“, София Тех Парк, ще бъдат презентирани вълнуващи разработки на Академията, готови да се превърнат с успешен бизнес или да оптимизират процес, а специалната експо зона ще покаже редица интересни прототипи.

Малко повече от година след първото издание на то на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Българската академия на науките (БАН) „Наука за бизнес“, което показа редица разработки на Академията, готови да се превърнат в успешен бизнес, се завръща за втори път – този път на живо и със специална експо зона.

то ще се проведе на 19 май 2022 г. от 9.30 часа в сградата на Иновационен Форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк, като в специална презентационна част ще бъдат показани редица технологии и разработки на Академията, които биха могли да бъдат от полза на бизнеса като продукт или процес, а експо зоната ще покаже редица интересни прототипи, сред които системи за генериране, съхранение и потребление на чиста енергия, автономен дирижабъл и робот за UV дезинфекция, както и свръхнеомокряеми въглеродни сажди като функционален активатор на човешки сперматозоиди.

Част от презентациите ще представят успешни примери за проекти между БАН и бизнеса, сред които иновативен дрон с удължено полетно време и височинен обхват и много други, а освен това на място ще има възможност за установяване на контакти между представителите на бизнеса и научните среди и публичния сектор по време на коктейл и нетуръкинг зона.

Участието в то и достъпът до експо зоната са напълно безплатни и достъпни чрез бърза регистрация тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzyDpcns9SPzRGFJ32J4JbeJ6C1OVj_xh7NEMzcIf-iy5VQA/viewform

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни