NETWORKING BREAKFAST BY SOFIA TECH PARK

29 февруари 2024 09:30 – 11:30

29.02 – Не пропускайте новото издание на традиционната нетуъркинг закуска на София Тех Парк, което ще се проведе на 29 февруари от 09:30 часа!

Този път ще можете да изпиете сутрешното си кафе с вдъхновяващите ни гости от три интересни организации:

  • Едуард Симерлинк и Мила Панчева от The Dutch Bulgarian Business Association (DBBA) ще ни разкажат как може да се усили връзката между бизнесите на Нидерландия и България. Едуард Симерлинк е председател на DBBA и Мила Панчева е изпълнителен директор на организацията, която е основана миналата година. Те ще споделят какви са възможностите и механизмите за интернационализация, както и начините за намиране на потенциални партньори.
  • Пред вас ще застанат Филип Стоянов и Георги Бачев от Доброволческата инициатива “Не си сам”. По време на нетуъркинг закуската ще чуете какво ги вдъхновява да бъдат част от каузата и какви са възможностите за доброволчество и дарителство в предстоящата кампания на “Не си сам” за Великден, която се организира на територията на София Тех Парк.
  • Очаква ви вълнуващ и много полезен разговор с екипа на Twisted Technology – стартираща компания, част от екосистемата на София Тех Парк и инкубационната ни програма SEEIP. Те ще ви представят своята услуга за решаване на един от проблемите на съвременния човек – по какъв начин бързо да се свържем с подходящ сервиз ако телефонът, принтерът или телевизорът ни се повреди изненадващо. Twisted Technology предлага мобилна и уеб платформа, чрез която всеки потребител може да открие и да се свърже директно с най-подходящия сервиз за поправка на техника.

Побързайте, за да запазите своето място тук до 20 февруари: https://lu.ma/e3pnwb71 Участието е безплатно, но с предварителна регистрация.

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни