София: Живот и кариера – Защо в България?

9 юни 2022 14:00 – 18:00

На 9 юни от 14:00 ч. Ви очакваме в иновационен Форум „Джон Атанасов“ в София Тех Парк на то „София: Живот и кариера – Защо в България“, организирано от Economic.bg, Bulgaria Wants You и ДНК – Движение за национална кауза. София Тех Парк е партньор на то.

то ще се проведе в две части: Национална дискусия (вход само с покани, ще се излъчва онлайн) сутринта и Кариерно изложение (вход свободен с предварителна регистрация) следобед на 9 юни 2022 г. от 14:00 ч. в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк. Патрон на то е вицепрезидентът на България г-жа Илияна Йотова.

Ела да потърсим заедно твоите причини да останеш.

Поканихме топ специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит.

Всеки един от тях се определя за успешен и щастлив тук, в България. И всеки от тях ще сподели с теб своя опит и ще даде съвети за кариерен растеж.

По време и между презентациите на гост-лекторите, всеки ще може да посети изложбената площ и да разговаря с представител на нашите партньори или директно да кандидатства за работа на техните работодателски щандове.

Медийни партньори на Форума са националната телевизия bTV и медията на българските общини Kmeta.bg.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна и можеш да я направиш оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Тип на събитието:

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни