Елате на 4 и 5 юни на София Тех Парк на цветята

09 май 2022

Ако се впечатлявате от цветни феерии и в профилите ви в социалните мрежи често изкачат снимки на цветя, билки, дървета, фиданки и други растения, или у дома имате малки ботанически градини, значи нашето събитие е за вас!

Елате на първия флора фестивал „София Тех Парк на цветята“, събитието, което ще превърне зелените площи на научно-технологичния парк в прекрасни уханни цветни градини.

Заповядайте на 4 и 5 юни, уикенда след Празника на детето, за да се насладите на невиждани инсталации от цветя, вдъхновени от приказни сюжети, екзотични растителни видове и дори ядливи цветове.

Ще можете да видите и да се запознаете с иновативни методи и технологии за отглеждане на растения в домашни условия, както и с приложението на технологиите в земеделието.

В изложението ще участват десетки производители, търговци, обикновени любители и новатори в областта на флората.Присъстващите ще могат да видят различни видове цветя, дървета и фиданки, билки, както и производни на тях продукти като еко масла и други козметични продукти. Ще ви очакват и много игри и забавления за хлапетата в специални тематични работилници, както и специални подаръци за дамите.

Ще ви очакваме на „София Тех Парк на цветята“, за да изживеем заедно едно цветно пролетно приключение!

Събитието се организира от София Тех Парк с подкрепата и партньорството на Асоциацията на флористите в България

Желаещите да се включат изложители могат да подадат своите заявки на event@sofiatech.bg

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни