Гледайте втория епизод на Tech Park Talks на София Тех Парк

18 април 2024

Гледайте Tech Park Talks на София Тех Парк – срещата на лидерите, която задава темите в света на технологиите, бизнеса и науката!

В новия епизод от поредицата за наука и технологии и предприемачество топ експерти коментират най-актуалните предизвикателства, пред които са изправени мениджърите в днешната динамична работна среда.

Форматът е продуциран от София Тех Парк и Ivan Radev Studio.

Чуйте мнението на нашите участници:

  • Силвия Куманова – създател на компанията Somenso, консултант по управление на стреса, бизнес трансформация и поведенчески психолог;
  • Димитър Димитров – основател на една от най-бързо растящите български компании в областта на IoT и интелигентни решения за сгради – Shelly;
  • Любомир Гетов – мениджмънт консултант към международната организация International Council of Management Consulting Institutes.

Тримата споделиха пред стотиците присъстващи в залата своя богат опит как се мотивират специалистите от различните поколения и се превръщат в успешен екип с обща цел, както и своите стратегии и практики за решаване на новите проблеми и тенденции в организирането на хора и процеси в нашия бързо променящ се свят.
Как да бъдат привлечени служителите отново в офисната среда, какви са характеристиките на отделните поколения, които са част от пазара на труда и бяха също част от темите на разговора между участниците.
Експертите отговориха и на въпроси за бъдещето като – кои ще са устойчивите нови професии, как се работи с новото поколение Gen Z и как ще се променят отношенията в работната среда и в екипите през следващите години в очакване на навлизане на пазара на труда на представителите на поколение Alpha.

Водещ на събитието е актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев.

Tech Park Talks! Говорим за бъдещето, което е тук!

Tech Park Talks има за цел да създаде платформа за диалог между професионалисти от различни индустрии, насърчавайки споделянето на знания и опит. Форматът е поредица от мотивиращи, образователни, технологични и иновативни събития и се организира от София Тех Парк и Ivan Radev Studio. Инициативата е в рамките на участието на научно-технологичния парк в Enterprise Europe Network (EEN) по проект InnoForward №101052626, съфинансиран от Европейската комисия.

Гледайте епизода тук: https://youtu.be/fe3AIaSadUk

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни