Groworking и Club House by Sofia Tech Park на една година

18 февруари 2021

Скъпи приятели и партньори,

Този месец е специален за нас. Отбелязваме първия рожден ден на Groworking и Club House by Sofia Tech Park.

Изминалата година ни даде много уроци, a за нас най-важните са да бъдем постоянни, последователни, отворени към новото, креативни и позитивни, за да можем заедно да преминаваме успешно през трудностите и неочакваните обрати, и заедно да творим и подобряваме средата, в която живеем и работим.

Разбира се, по пътя на растежа се върви много по-леко рамо до рамо с партньори, съмишленици и приятели. Обсъждахме заедно идеи, проекти, възможности за развитие. Създадохме 10 клуба по интереси и сектори, които заживяха offline и online в Club House. За да сме заедно, въпреки ограниченията, излъчихме над 75 часово аудио и видео съдържание в повече от 60 дигитални и хибридни събития за нашите корпоративни партньори и стартиращи предприятия, с аудитория от над 80 000 зрители.

Всичко това ни дава увереност да кажем – Успяхме заедно!

Благодарим Ви, че сте част от нашата общност!

За съжаление, ситуацията не позволява да отпразнуваме подобаващо първата си година, но вярваме, че съвсем скоро ще дойдат по-добри времена, когато отново ще можем да се съберем “на живо”.

Благодарим на всички наши groworkers и clubhousers за доверието и им пожелаваме много нови успешни проекти, родени и развити в София Тех Парк!

За повече networking и информация за събития следете Club House, където винаги можете да намерите дом за Вашето дигитално събитие.

На Groworking следете нашите нови пакетни услуги, които ви очакват, за да се насладите на комфорта в споделеното ни работно пространство.

Ако все още не сте резервирали своето място, можете да го направите тук.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни