ITCE стана част от общността на Бизнес Инкубатора на София Тех Парк

01 декември 2020

Иновативната компания ITCE стана част от общността на Бизнес Инкубатора на София Тех Парк. Новият им офис на територията на научно-технологичния парк се намира в сърцето на сграда Инкубатор, партерен етаж, в непосредствена близост до споделените офис пространства, както и до залите за събития и обучения.

ITCE е водеща компания за иновативни обучения и консултантски услуги за дигиталната ера.

Като част от екосистемата на София Тек Парк, ITCE ще допринася към споделянето на знание и модерни ИТ, мениджмънт и Agile методологии.

Екипът на компанията създава пространства за различни форми на следващото поколение обучения, екипно планиране и проектна работа, събития, уебинари и много други в сградата на Инкубатора.

„Развълнувани сме да споделим, че в годината на големи промени, ние успяхме да постигнем голяма трансформация и именно да поставим началото на следващото поколение работно място // Next-Generation Workspace.Избрахме сърцето на ИТ и технологичната екосистема в града ни – Инкубатора в София Тех Парк, където създаваме следващото поколение място за екипна работа и обучения от следващо поколение“, споделиха от екипа на компанията.

Научете повече тук >>https://www.itce.com/bg/софия-тек-парк-новият-дом-на-itce/

Екипът на София Тех Парк приветства новите ни партньори с „Добре дошли“ и им пожелаваме здраве и много успехи в тяхната мисия в подкрепа на иновативната общност в България!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни