Как да получите повече от вашето споделено работно пространство @ Groworking на София Тех Парк

29 юли 2020

Groworking на София Тех Парк отвори врати на 21 февруари 2020 г., но поради световната пандемия и въведените мерки за неразпространение на COVID-19 се наложи да затворим за няколко месеца. В момента бизнесът преживява ново начало и всички се стремим в тези дни на трудности и икономическа криза да продължаваме работа по проектите си, да се развиваме и да си помагаме, да вървим напред. Затова и ние, екипът на София Тех Парк, решихме допълнително да подкрепим нашите партньори и приятели, които харесват нашето споделено работно пространство Groworking като им предложим нов пакет от промоции.

Пакетът се отнася до различни групи посетители и е специално разработен за тях – предприемачи, учени, малки и средни предприятия и големи компании.

COVIDesk е първата промоция, част от пакета, която се отнася предимно за freelancer-ите, хората със свободни професии и малките предприятия. Предлагаме я след като установихме, че част от членовете на Groworking не могат да се възползват пълноценно от абонаментите си поради Covid 19 и ограниченията, които наложи. Затова тази промоция дава възможност на всички с месечен абонамент да удължат срока за използването му, като получат достъп за неизползваните дни в рамките на пакета до края на 2020 г.

Създадохме и корпоративният Getaway desk, който дава възможност за получаване на 30% отстъпка при закупуване на 6 или повече пакети от една фирма. Този пакет е идеален за всички малки или по-големи фирми, които решиха да преминат на дистанционна работа или пък за всички онези компании, които търсят вдъхновение, нови контакти и възможности за своите служители и за самата компания.

Отново подкрепяме нашите редовни посетители, част от community-то на София Тех Парк, както и всички нови приятели с нашия нов Friend desk. Такъв пакет можете да получите безплатно при абониране за поне един месец за Fix или Flex desk. В такъв случай получавате напълно безплатно пакета “29 дни Hot Desk” за приятел или колега.

И разбира се, можете да направите комбинация от предложените промоции като добавите и Voucher 20% discount, който можете да намерите на рецепцията в сграда Инкубатор на научно-технологичния парк. Приложима е за всички пакети освен “Хот Десковете” и залите за срещи.

Запазете бързо и лесно вашето бюро тук и станете част от екосистемата на София Тех Парк.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни