Как направихме работните места в София Тех Парк по-добри с ESCREO!

10 март 2021

Представяме ви най-новата зала за срещи и мини събития в Инкубатора на София Тех Парк – зала ESCREO. Създадохме мястото заедно с нашите партньори от едноименната компания, която е една от първите от общността на научно-технологичния парк, и е един от най-добрите примери за растеж и успех.

Своята история в София Тех Парк Ескрео започна през 2016 година, като един от първите инкубирани иновативни стартъпи. Те започнаха като малка компания с екип от само 3 човека, а в последствие за успеха им допринесоха още десетки млади и иновативни експерти.

По време на престоя им в Инкубатора разработиха дузина иновативни продукти, като по-значими са тяхната боя, която превръща всяка гладка повърхност в място за писане и споделяне на идеи, както и иновативни акустични панели. От скоро работят и върху бои за пречистване на въздуха, такива с топлоизолиращи свойства и сензор, който следи 7те основни физически характеристики на работното пространство.

Продуктите на Ескрео са насочени основно към офис пространствата и образователни институции, но с настъпването на кризата те успяха бързо да се адаптират, като пуснаха на пазара продукти адаптирани и към домовете.

От 2020 г. Ескрео предпочетоха да работят в споделеното работно пространство на София Тех Парк – Groworking, където тестват и развиват новите си продукти и услуги. Освен това те обогатяват екосистемата със знание, споделен опит, както и с иновативните си идеи, контакти и нетуъркинг.

Зала ESCREO е на разположение за употреба от всички стартиращи и зрели компании в нашия Бизнес Инкубатор. Нека тя бъде място за вдъхновение, мотивация и пример за новите поколения за едно добро сътрудничество, подадена ръка и прогрес.

Ескрео е една вдъхновяваща история на успеха!

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни