Кандидатствайте в South East European Innovators Challenge

05 юли 2024

Започна кандидатстването за първото издание на South East European Innovators Challenge!

Конкурсът, който се организира от SEE Science & Technology Parks Alliance, ще събере най-добрите стартиращи компании от технологичните паркове и иновационните зони от Република Сърбия, Гърция, Турция, Румъния и България!

Селектираните стартъпи ще имат възможност да се включат в поредица от обучения и събития, както и да получат менторски насоки и сесии от експерти за развитие на техните бизнеси. В рамките на заключителното тридневно събитие, което ще се проведе в София Тех Парк през октомври, стартиращите компании ще представят своите проекти и продукти пред международни инвеститори.

В SEE Innovators Challenge могат да участват стартъпи от екосистемите на научно-технологичните паркове или иновативните зони, членуващи в регионалния алианс, които работят в областта на изкуствен интелект, големи данни, микроелектроника, финтех, науки за живота. Стартъпите могат да намерят информация и контакт за регистрация за всяка от организациите тук: https://sites.google.com/view/seeic-24/apply-now?authuser=0

Линк за кандидатстване за компаниите от София Тех Парк тук: https://eu.jotform.com/form/240563389532360 

Крайният срок за подаване на кандидатури е 15 август 2024 г. 

Целта на алианса на технологичните паркове и иновационните зони, от който София Тех Парк е част, е да се стимулира развитието на сътрудничеството между научните и иновационни екосистеми в региона. 

Научете още за инициативата във видеото: https://youtu.be/aJSA0SvbDaA?si=1wJTKta47qFAyI2k

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни