Кариерен форум „Професиите на бъдещето“ в София Тех Парк

25 октомври 2018

Научно-технологичният парк е домакин и партньор на инициативата и участва за поредна година в „Мениджър за един ден“

Четвъртото издание на кариерния форум „Професиите на бъдещето“ ще се проведе на 30 октомври от 11 до 17 часа във Форум „Джон Атанасов” на София Тех Парк. Научно-технологичният парк е домакин и партньор на инициативата, организирана от JA Bulgaria. Представители на над 15 големи компании ще обсъждат дигитализацията на различните професии, ще споделят своите очаквания за уменията на бъдещето, ще разкажат за мениджърския си опит и впечатления. Своите виждания за развитието на образованието и новите качества, които трябва да притежават младите хора, за да бъдат успешни на пазара на труда ще коментира в дискусията и изпълнителният директор на София Тех Парк – Тодор Младенов.

Вижте програмата и запазете своето място на форума на следния линк: https://cot2018.eventbrite.com/?aff=Students

Програмата на форума ще е изпълнена с интересни теми, като участниците ще имат възможност да задават въпроси на авторитетните мениджъри и представителите на частния и обществен сектор. В паузите младите хора могат да осъществят и лични срещи с потенциални работодатели – компаниите-участници в събитието, които от своя страна ще представят своите стажантски програми или други инициативи, насочени към младежи.

В същия ден за 17-ти път ще се състои и инициативата на JA Bulgaria – Мениджър за един ден. Над 300 компании и организации са заявили участие, както и близо 900 ученици и студенти. София Тех Парк за поредна година подкрепя инициативата като предоставя възможно на двама млади хора да бъдат изпълнителен директор и директор „Бизнес развитие“ на научно-технологичния парк. Тази година в стола на ръководните позиции ще седнат студентът по биотехнологии в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ Петър Нефтелимов и ученичката от 2-ра английска гимназия в София Евелина Иванова. Закриващата церемония на събитието ще се състои от 17.30 часа в иновационния форум „Джон Атанасов“ на София Тех Парк.

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни