„Клъстер София град на знанието“ организира онлайн събитие Mediatech on stage #2

17 юни 2021

„Клъстер София град на знанието“ в рамките на проект „MediaMotorEurope“, който се подкрепя от София Тех Парк, АИКБ и Инвестиционния съвет към БТПП, отправя покана за онлайн събитие Mediatech on stage #2, което ще се проведе на 22 юни, 2021 г. от 15:00 до 16:15 часа българско време (14:00-15:15 CEST). Събитието MediatechOnStage се завръща със сесии за представяне на предложения, студийни дискусии с експерти от бранша и индивидуални възможности за създаване на мрежи с участниците.

В събитието ще се включат 21 стартъпи, участващи в менторската програма на ММЕ. Очаква се и участието на инвеститори, акселератори, медийни организации и журналисти от много европейски страни. Събитието ще включва и директни срещи на онлайн платформата, която ще бъде отворена до 12.00 ч. в сряда на 23 юни, с изявени експерти от индустрията, както и възможност за директна комуникация и работа в мрежа с участниците.

Темите, които ще бъдат засегнати, са:

дезинформация и фалшиви новини,

медийна достъпност и включване,

взаимодействие човек-машина,

защита на личните данни,

преход към базиран на данни медиен пазар 4.0.

Повече информация за събитието на този линк:

https://mediamotoreurope.eu/mediatech-on-stage-2/

Линк за регистрация и резервация за онлайн срещите в мрежата:

https://mediatechonstage2.dealroomevents.com/login

Регистрираните участници ще имат достъп до функцията за работа в мрежа на събитието, която позволява „безопасна“ виртуална връзка със стартъпи, инвеститори, акселератори, медийни организации и журналисти.

Събитието се организира от международното партньорство MediaMotorEurope.

Повече информация за проект: „Media Motor Europe“ и дейностите, които ще се осъществяват в рамките на проекта, може да намерите на следния линк: https://mediamotoreurope.eu/

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни