Конференцията Scale UP Days 2023 ще се проведе в София Тех Парк

05 април 2023

София Тех Парк е съорганизатор и домакин на конференцията Scale UP Days 2023. Събитието, насочено към иновации, предприемачество и роботика, ще се проведе в сграда “Лабораторен комплекс” на научно-технологиния парк от 25 април до 27 април.

По време на форума експерти на София Тех Парк ще представят инициативата и възможностите, които предоставя Enterprise Europe Network и ще запознаят участниците с дейността на Лаборатория “Изкуствен интелект и CAD системи” към Парка и с проектите, по които работи тя.

В Scale UP Days 2023 могат да се включат всички технологични компании, производствени предприятия, клъстери, стартъпи, цифрови иновационни хъбове и мрежи, финансиращи и подкрепящи иновации в България и Европа, и всички заинтересовани страни от иновационната екосистема. В програмата на събитието са предвидени вдъхновяващи сесии и полезни дискусии, както и възможности за създаване на нови бизнес контакти и партньорства. Присъстващите ще получат информация за възможностите за финансиране и подкрепа на иновативни проекти през предстоящата година.

Ако разработвате иновативен продукт или услуга в сферата на цифрови двойници, роботика или изкуствен интелект имате възможност да го представите на Scale UP Days 2023.

  • На 25 април ще бъдат представени възможностите за малките и средни предприятия за финансиране и пазарна реализация на иновативни проекти;
  • 26 април e посветен на цифровите двойници, ще бъдат споделени тенденции,възможности за МСП и добри практики;
  • На 27 април ще се проведе “Ден на роботиката”, по време на събитието фирми ще демонстрират своите иновативни технологии.

Събитието се организира от ИКТ Клъстер, съвместно с DigiTech 4.0, София Тех Парк и Клъстер “Мехатроника и автоматизация” и се осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия в рамките на проектите BOWI, DIH World, DIH2 и agROBOfood.

Участието в конференцикята Scale UP Days 2023 е безплатно, но регистрацията е задължителна: https://forms.gle/hucpvxH3v1S7AX6u5

Повече информация и предварителна програма на събитието: https://docs.google.com/document/d/1eregfXA_fxF7q6CIQisVg9WA6NOwxQWcICYNeFdpY94/edit

Запишете се за бюлетина ни

Запишете се за бюлетина ни